- Cook Time15min
- Для сім'ї
Recipe Overview
- Recipe typeСалат
- ServingsДля сім'ї
Nutritions
- Енергія 262
- Білок 11
- Жири 19
- Вуглеводи 11
Ingredients
Кількість порцій:
- Ковбаса напівкопчена 250гр
- Листя салату 50гр
- Майонез 2ст.л.
- Мариновані огірки 50гр
- Сухарі 50гр
- Квасоля консервована 200гр
Steps
- Як зробити салат з квасолею та копченою ковбасою? Підготуйте продукти. Ковбасу вибирайте з невеликою кількістю жиру типу сервелат. Квасолю можете відварити самостійно, але набагато зручніше і швидше використовувати готову з консервів. Головне, щоб вона була не в томатній заливці. Сухарики беріть житні, добавки вибирайте на власний смак.
- Мариновані огірки наріжте невеликими кубиками.
- Консервовану квасолю відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина. Потім промийте її під проточною водою та обсушіть. Я взяла і білу, і червону квасолю.
- Копчену ковбасу очистіть від плівки та наріжте кубиками.
- Сухарики можна взяти готові чи зробити самостійно. Для цього житній хліб наріжте невеликими кубиками та підсушіть у духовці. За смаком посипте їх улюбленими спеціями та сіллю.
- Салатне листя промийте і обсушіть. Можна використовувати один вид салату, наприклад Айсберг, або готову суміш. У мене суміш салатів романо, радиччо та фризе. Вони чудово підходять для цього салату.
- У салатник покладіть копчену ковбасу, мариновані огірки, консервовану квасолю та частину листків салату.
- Заправте салат майонезом.
- І добре перемішайте.
- На блюдо викладіть салатне листя, що залишилося. Зверху покладіть частину сухариків.
- На сухарики покладіть салат. Посипте сухариками, що залишилися. Відразу подайте салат до столу, щоб не розмокли сухарики. Смачного!
Recipe Description
Similar recipes
Cook Time: 15 mins
Салат
Cook Time: 30 mins
Салат