Салат з квасолею копченою ковбасою та сухариками

  • Cook Time
    15min
  • Для сім'ї
  • User Review: no comments
  • User Rating:
Add to Favorite

Recipe Overview

  • Recipe typeСалат
  • ServingsДля сім'ї

Nutritions

  • Енергія 262
  • Білок 11
  • Жири 19
  • Вуглеводи 11

Ingredients

Кількість порцій:
  • Ковбаса напівкопчена 250гр
  • Листя салату 50гр
  • Майонез 2ст.л.
  • Мариновані огірки 50гр
  • Сухарі 50гр
  • Квасоля консервована 200гр

Steps

  1. Як зробити салат з квасолею та копченою ковбасою? Підготуйте продукти. Ковбасу вибирайте з невеликою кількістю жиру типу сервелат. Квасолю можете відварити самостійно, але набагато зручніше і швидше використовувати готову з консервів. Головне, щоб вона була не в томатній заливці. Сухарики беріть житні, добавки вибирайте на власний смак.
  2. Мариновані огірки наріжте невеликими кубиками.
  3. Консервовану квасолю відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина. Потім промийте її під проточною водою та обсушіть. Я взяла і білу, і червону квасолю.
  4. Копчену ковбасу очистіть від плівки та наріжте кубиками.
  5. Сухарики можна взяти готові чи зробити самостійно. Для цього житній хліб наріжте невеликими кубиками та підсушіть у духовці. За смаком посипте їх улюбленими спеціями та сіллю.
  6. Салатне листя промийте і обсушіть. Можна використовувати один вид салату, наприклад Айсберг, або готову суміш. У мене суміш салатів романо, радиччо та фризе. Вони чудово підходять для цього салату.
  7. У салатник покладіть копчену ковбасу, мариновані огірки, консервовану квасолю та частину листків салату.
  8. Заправте салат майонезом.
  9. І добре перемішайте.
  10. На блюдо викладіть салатне листя, що залишилося. Зверху покладіть частину сухариків.
  11. На сухарики покладіть салат. Посипте сухариками, що залишилися. Відразу подайте салат до столу, щоб не розмокли сухарики. Смачного!

Recipe Description

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was