- Cook Time3min
- Для 3х
Recipe Overview
- Recipe typeГарніри
- ServingsДля 3х
Nutritions
- Енергія 329
- Білок 14
- Жири 2
- Вуглеводи 60
Ingredients
Кількість порцій:
- Полба 0.5 стак.
- Морська сіль 0.25 ч.л.
- Зелень
Steps
- Ось так виглядатиме полба. Її потрібно промити, за необхідності перебрати.
- Полба зварена на воді. Крупу залити водою по плічка горщика, закрити кришкою і поставити в духовку на 2-3 години. Не забудьте посолити.
- Полба зварена на молоці. Для цього варіанта води потрібно взяти менше і варити крупу майже до готовності, а потім долити молоко і ще потомити в плиті 30 хвилин.
- Це готова каша. Вона мало розварюється та розсипчаста. Можна додати вершкове масло або те, що ви любите. Посипати зеленню. Полба смачна и з грибами.
Recipe Description
Similar recipes
Cook Time: 35 mins
Гарніри
Cook Time: 40 mins
Гарніри