Каша з полби

  • Cook Time
    3min
  • Для 3х
  • User Review: no comments
  • User Rating:
Add to Favorite

Recipe Overview

  • Recipe typeГарніри
  • ServingsДля 3х

Nutritions

  • Енергія 329
  • Білок 14
  • Жири 2
  • Вуглеводи 60

Ingredients

Кількість порцій:
  • Полба 0.5 стак.
  • Морська сіль 0.25 ч.л.
  • Зелень

Steps

  1. Ось так виглядатиме полба. Її потрібно промити, за необхідності перебрати.
  2. Полба зварена на воді. Крупу залити водою по плічка горщика, закрити кришкою і поставити в духовку на 2-3 години. Не забудьте посолити.
  3. Полба зварена на молоці. Для цього варіанта води потрібно взяти менше і варити крупу майже до готовності, а потім долити молоко і ще потомити в плиті 30 хвилин.
  4. Це готова каша. Вона мало розварюється та розсипчаста. Можна додати вершкове масло або те, що ви любите. Посипати зеленню. Полба смачна и з грибами.

Recipe Description

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was