Каша з полби

  • Час приготування
    3хв
  • Для 3х
  • Відгуки: коментарів немає
  • Рейтинг:
Додати до вибраного

Огляд рецепта

  • Тип рецептуГарніри
  • ПорціїДля 3х

Енергетична цінність

  • Енергія 329
  • Білок 14
  • Жири 2
  • Вуглеводи 60

Інгредієнти

Кількість порцій:
  • Полба 0.5 стак.
  • Морська сіль 0.25 ч.л.
  • Зелень

Кроки приготування

  1. Ось так виглядатиме полба. Її потрібно промити, за необхідності перебрати.
  2. Полба зварена на воді. Крупу залити водою по плічка горщика, закрити кришкою і поставити в духовку на 2-3 години. Не забудьте посолити.
  3. Полба зварена на молоці. Для цього варіанта води потрібно взяти менше і варити крупу майже до готовності, а потім долити молоко і ще потомити в плиті 30 хвилин.
  4. Це готова каша. Вона мало розварюється та розсипчаста. Можна додати вершкове масло або те, що ви любите. Посипати зеленню. Полба смачна и з грибами.

Опис рецепта

Подібні рецепти

Час приготування: 40 хв

Гарніри

Час приготування: 35 хв

Гарніри

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was