- Час приготування3хв
- Для 3х
Огляд рецепта
- Тип рецептуГарніри
- ПорціїДля 3х
Енергетична цінність
- Енергія 329
- Білок 14
- Жири 2
- Вуглеводи 60
Інгредієнти
Кількість порцій:
- Полба 0.5 стак.
- Морська сіль 0.25 ч.л.
- Зелень
Кроки приготування
- Ось так виглядатиме полба. Її потрібно промити, за необхідності перебрати.
- Полба зварена на воді. Крупу залити водою по плічка горщика, закрити кришкою і поставити в духовку на 2-3 години. Не забудьте посолити.
- Полба зварена на молоці. Для цього варіанта води потрібно взяти менше і варити крупу майже до готовності, а потім долити молоко і ще потомити в плиті 30 хвилин.
- Це готова каша. Вона мало розварюється та розсипчаста. Можна додати вершкове масло або те, що ви любите. Посипати зеленню. Полба смачна и з грибами.
Опис рецепта
Подібні рецепти
Час приготування: 40 хв
Гарніри
Час приготування: 35 хв
Гарніри